UNITY BY DIVERSITY

SINCE '19

Equalité werd opgericht in 2019 en is ontstaan vanuit een passie voor streetwear en sport. Elk stuk komt voort uit een uitgebreid ontwerp- en productieproces.

Een proces met authentiek vakmanschap en een uitgebreid oog voor detail en kwaliteit.

Equalité gelooft in mode, muziek en sport als verbindende elementen, in een wereld waarin de contrasten toenemen. Waar je ook vandaan komt, waarin je ook gelooft, of je nu wel of niet bent opgeleid; Equalité is er voor iedereen met een droom, wat die droom ook mag zijn.

"Als jongen durfde ik nooit groot te dromen. Ik dacht altijd dat het voor de uitverkorenen was en niet voor mij. Door mij te omringen met de juiste mensen om me heen, werd ik geïnspireerd om mijn eigen dromen te creëren en na te streven. Via de Equalité-community en collecties willen we de jongere generatie inspireren om hun dromen na te jagen en zich daarover uit te spreken."

- Gurhan, founder & CEO Equalité

FIRST SKETCHES

In 2019 ontstond Equalité vanuit een passie voor streetwear en sport. De eerste designs ontstonden en de eerste samples werden gemaakt.

LAUNCH + FIRST CAMPAIGNSHOOT

De campagneshoot voor de lancering van Equalité vond plaats in Marrakech. Een stad die het team van Equalité inspireerde door haar kleuren en diversiteit.

ESSENTIAL PUFFER INTRODUCTION

In 2020 lanceerden we de inmiddels bestselling Equalité Puffer.

EQUALITÉ DREAMCHASERS

De eerste aflevering van Equalité Dreamchasers online. In deze serie geven we een podium aan jonge talenten in de muziek en sport.

OPENING SHOWROOM

In 2022 openden we onze eerste Showroom waar onze community en retailers op afspraak de collecties konden bekijken.

LAUNCH EQUALITÉ JEANS

Na een lang ontwikkelingsproces, lanceerden we in de tweede helft van 2023 onze eerste jeans collectie.

EQUALITÉ x W HOTEL AMSTERDAM

In December '23 lanceerden we onze 'Après La Fête' collectie tijdens een campagneshoot en launchevent bij het W Hotel in Amsterdam.