RETOUREN

Zijn de retourkosten voor eigen rekening?

Ja, de retourkosten zijn altijd voor de klant mits er anders wordt afgesproken. 

Wat is het retourtermijn?

Je hebt na ontvangst 14 dagen om je bestelling te retourneren. Let er wel op dat de items alleen teruggestuurd kunnen worden als ze niet gedragen zijn en met aangehecht kaartje. 

Zo retourneer je een artikel

Om een artikel te retourneren dien je via deze link de retour aan te melden.

Vul in dit linkje de laatste 5 cijfers van jouw ordernummer + e-mailadres in en meld direct jouw retour aan. 

  Retourvoorwaarden

  Je kunt artikelen retourneren:

  • binnen 14 dagen na levering.
  • wanneer het artikel compleet, nieuw (geen vlekken en/of slijtage), ongedragen en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de onbeschadigde originele verpakking en in elk geval deugdelijk verpakt met labels en (prijs)kaartjes nog aangehecht.

  Er zijn artikelen die niet geretourneerd kunnen worden. Het gaat daarbij om:

  • Artikelen die vanwege hygiëne niet geretourneerd kunnen worden en verzegeld zijn verstuurd en waarvan de verzegeling is verbroken.

  Bedenktijd

  Wanneer je de bestelling ontvangt, controleer dan direct of alle artikelen onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Is dit niet het geval, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice info@equalite.nl

  Bestel je op www.Equalité.nl, dan heb je een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat jij, of een aangewezen derde, het laatste artikel van de totale bestelling hebt ontvangt. Tijdens de bedenktijd dien je voorzichtig met de toegezonden artikelen om te gaan. In de bedenktermijn kun je beoordelen of je het/de artikel(en) wilt houden. Je mag het/de artikel(en) proberen/passen zoals je dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Zolang je niet besloten hebt het artikel daadwerkelijk te houden, mag je het niet gebruiken.

  Geld terug

  Ons magazijn heeft 5 werkdagen de tijd om je retour te verwerken. Daarna heb je het geld inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending binnen 2-5 werkdagen terug op je rekening. Wij mogen hiermee echter wel wachten totdat de producten retour zijn ontvangen, of tot het moment dat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Artikelen kunnen niet omgeruild worden